Zamio 100% šťava BIO Jablko 700ml

5404176427
3.99
3.63 bez DPH
Dostupnosť: 20 ks
  • Zoznam variantov
ZAMIO s.r.o.
Spoločnosť ZAMIO, s. r. o., patrí k najväčším pestovateľom BIO ARÓNIE na Slovensku na...
Výška poštovného
Možnosti platby
Jednotková cena: 4,27€ za 1L Jablká sú výborné na trávenie i pre náš mozog
Zloženie : 100%25 šťava z prvého priameho lisovania z BIO jabĺk (Malus domestica lat.). Prečo vyskúšať 100%25 BIO śťavu od ZAMIO? – bez pridaného cukru alebo iných sladidiel – bez farbív, aróm a konzervačných látok – z ekologického poľnohospodárstva – BIO certifikácia – vyrobená lisovaním za studena – šetrne pasterizovaná – vhodná aj pre vegetariánov a vegánov Pôvod a spracovanie ovocia: Slovensko 100%25 šťavy vyrábame najmodernejším spôsobom výroby za studena lisovaná šťava výhradne zo starostlivo vybraných plodov BIO jabĺk tej najvyššej kvality. Ako je produkt ošetrený ? Produkt je stabilizovaný len pasterizáciou, neobsahuje chemické konzervanty. Šetrná pasterizácia zachováva všetky jeho vlastnosti ako aj chuť čerstvo vytlačenej šťavy. Ako chutia a aké vlastnosti majú naše šťavy ? Užite si 100%25 šťavu z BIO jabĺk každý deň. ZAMIO šťavy sa vyznačujú svojou intenzívnou chuťou ovocia. 100%25 šťava BIO jabĺk má výraznú chuť jablka. Šťava je určená čo najširšiemu spektru konzumentov. 100%25 šťavu z BIO jabĺk môžu piť tehotné aj ženy. Naša organická 100%25 šťava je vynikajúca bez riedenia ale aj zriedená s vodou alebo s inou BIO šťavou z našej ponuky (napr. aróniovou, cviklovou) Aká je odporúčaná denná dávka 100%25 šťavy? Odporúčaná denná dávka 100%25 BIO šťavy rakytníka je 100-300 ml denne. Skúste ju konzumovať riedenú s vodou alebo ochutenú niektorým z našich sirupov. Bez ohľadu na to je dôležitá rozmanitá a vyvážená strava ako aj zdravý životný štýl Ako je 100%25 šťava balená? Balenie v skle nám zaručí vždy čerstvú BIO šťavu , pričom pri maximálnom odporúčanom dávkovaní (50 - 100 ml) ju vypiješ do 7 dni. Ak začínaš s užívaním (odporúčame 50 ml) . Skladovanie: Skladujte pri teplote do 27 °C. Po otvorení uchovávajte v chladničke do + 6 °C a spotrebujte do 14 dní. Chráňte pred priamym svetlom a mrazom. Má konzumácia šťavy vedľajšie účinky na zdravie? 100%25 šťavy odporúčame piť po jedle nie na lačný žalúdok ! Plody BIO jabĺk nepreukázali žiadne vedľajšie účinky, dokonca ani keď sa užívajú v koncentrovaných dávkach. Naše šťavy však nie sú džús. Ak budete konzumovať zvýšené množstvo štiav naraz môže vám to spôsobiť laxatívne účinky. Oznam : Podľa súčasnej legislatívy EU o výživových a zdravotných tvrdeniach byliniek a bylinných produktov zakazuje vyhláška č. 1924/2006 označovať na výrobkoch a miestach, ktoré výrobky predávajú (E-SHOP) zdravotné účinky produktu. Nesmieme uvádzať podrobnejšie informácie, ktoré by mohli vzbudiť dojem zdravotného alebo liečebného účinku bylín. Nesmieme uvádzať ani vedeckými výskumami preukázané účinky bylín, pokiaľ sa nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný liek. Máme však zdravý ľudský rozum a schopnosť nájsť si informácie o bylinách s preukázateľným prínosom pre zdravie vo verejne prístupných zdrojoch ako je napríklad www.bioaronia.sk Čo vieme o ovocí ? Vitamíny obsiahnuté v jablku spomaľujú proces starnutia nášho organizmu. Stačí skutočne jedno jablko denne a budeme sa cítiť aj vyzerať lepšie. Máte problémy so zápchou? - vyrieši to jablko. Podstatou jeho schopnosti predchádzať zápche a liečiť ju, je zrejme zvláštna kombinácia vlákniny a ovocných kyselín. Ak si dáte jablko jemne podusené, pomôže vám zastaviť hnačku. Postará sa o to pektín, ktorý brzdí rozvoj škodlivých mikroorganizmov v črevách a zároveň dokáže viazať a odvádzať z tela aj časť nebezpečných ťažkých kovov. Jablká urýchľujú trávenie a prečisťujú organizmus, preto sú vynikajúcou prevenciou proti vzniku rakoviny hrubého čreva a konečníka. Tým, že podporujú trávenie a vylučovanie škodlivých látok, pomáhajú aj pri problémoch s kĺbami. Zrejme je to vďaka ovocným kyselinám, antioxidačnému pôsobeniu flavonoidov a schopnosti pektínu zvyšovať vylučovanie. Pomerne vysoký obsah draslíka robí z jabĺk veľmi vhodný liek na srdce. Sladkou zložkou jablka je fruktóza - jednoduchý cukor, ktorý sa ale rozkladá spolu s jablkovou vlákninou v tele pomalšie, a udržuje hladinu cukru v krvi stabilnú.

Nenašli sa žiadne príspevky

Už si produkt vyskúšal?

Podeľ sa o svoju skúsenosť a pomôžeš ďalším sa správne rozhodnúť.

Napísať recenziu
Mohlo by Vás zaujímať
Rýchle a kvalitné doručenie

Možnosť osobného odberu priamo u predajcov

Kvalitné produkty

Predaj iba domácich overených produktov

Podpora lokálnych výrobcov

V neľahkej dobe