Včelí peľ - najkomplexnejšia potravina z darov prírody
V prírodnej liečbe a prevencii má včelí peľ mimoriadne dôležité postavenie so širokým spektrom použitia. Včelí peľ obsahuje 185 živín s 22 aminokyselinami, ďalej tisíce rôznych enzýmov, hormónov, vitamínov, aminokyselín a ďalších látok. Včelí peľ ďalej obsahuje 35% proteínu, obrovské množstvo B komplexu, vitamíny A, C, D a E, ďalej 10 aminokyselín a 27 minerálnych látok.
SKLADOVANIE VČELIEHO PEĽU
Včelí peľ treba uskladňovaľ v tmavej, suchej miestnosti pri teplote nižšej ako 20C alebo v chladničke.
Chráňte ho pred slnkom, svetlom a vlhkosťou. Peľ, podobne ako med, nasáva vlhkosť a pachy z ovzdušia.
Po jednom roku uskladnenia stráca peľ 75% svojich vlastností, preto ho odporúčame spotrebovať do jedného roka.
Nenašli sa žiadne príspevky