- Zoznam variantov
Kód | Hmotnosť | Dostupnosť | Cena | ||
---|---|---|---|---|---|
1231OUCAFE
|
|
€16.00 | |||
1232OUCAFE
|
|
€8.50 | |||
1233OUCAFE
|
|
€30.00 |
Prekvapivá kombinácia kvetinových aróm ibišteku s ovocnými tónmi šťavnatej maliny a sladkej broskyne. Chuť je dokreslená jemnými čokoládovými tónmi. Divoká a zároveň jemná. Výborne sa hodí pre alternatívne prípravy ako sú Dripper, Aeropress, Chemex, netreba sa báť ani espressa.
Chuťový profil: ibištek, broskyne, šípky, maliny
Chuť: kombinácia kvetinových aróm ibišteku, šťavnaté tóny malín a sladkých broskýň, divoká a zároveň jemná
Príprava: french press, aeropress, filter, espresso, moka
100% Arabika
Burundi má ideálne podmienky pre pestovanie a spracovanie vysoko kvalitných káv. Väčšia časť územia sa nachádza v nadmorskej výške nad 1600 m. n. m.. Cooperative Dusangirijambo (družstvo) sa nachádza na kopci Mururui v Sogestal Kayanza. Spracovateľská stanica vykupuje kávové čerešne od viac než 400 malých farmárov. Rozdrvené sa nechajú fermentovať vo vode počas noci a potom sa sušia 14-20 dní na afrických posteliach.
Prekvapivá kombinácia kvetinových aróm ibišteku s ovocnými tónmi šťavnatej maliny a sladkej broskyne. Chuť je dokreslená jemnými čokoládovými tónmi. Divoká a zároveň jemná.
Táto káva sa výborne hodí pre alternatívne prípravy ako sú Dripper, Aeropress, Chemex, ale netreba sa báť ani espressa.
Chuťový profil: ibištek, broskyne, šípky, maliny
Chuť: kombinácia kvetinových aróm ibišteku, šťavnaté tóny malín a sladkých broskýň, divoká a zároveň jemná
Krajina: Burundi
Región: Kayanza
Nadmorská výška: 1800-1950 m.n.m.
Spracovanie: mokrá metóda
Výrobca: Cooperative Dusangirijambo
Odroda: Bourbon
Zber: február – marec
Nenašli sa žiadne príspevky