Čokoládová bonboniéra v tvare srdca naplnená tromi sladkými čokoládovými pralinkami.
Zloženie čokolády používanej pri vyskladaní bonboniéry:
Horká čokoláda 54% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný výťažok z vanilky), kakaová sušina najmenej 54%
Biela čokoláda 28% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky) Kakaová sušina minimálne 28%
Mliečna čokoláda 33% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky). Kakaová sušina najmenej 33%
Marcipánové srdiečko Čokoládovo smotanová ganache s marcipánom a vanilkou v horkej čokoláde Čokoláda: Horká čokoláda 54% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný výťažok z vanilky) kakaová sušina najmenej 54% Náplň 45%: Biela čokoláda 55% (cukor, sušené mlieko, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, vanilka), marcipán (cukor, mandle, voda, sorbitol sirup, smotana 24%, cukor, alkohol 5%, srvátka , mliečna bielkovina, vanilka | |
Pralinky Love Bonbón s lieskovo-orieškovou pastou v bielej čokoláde. Čokoláda: Biela čokoláda 28% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky).Kakaová sušina min 28% Náplň 45%: Mliečna čokoláda 33% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky, lieskovo-oriešková pasta (lieskové orechy 50%, cukor, emulgátor sójový lecitín) Ozdoba: Farbivo E100, E120 | |
Liesková pralinka Čokoláda: mliečna čokoláda 33%(cukor, kakaové maslo sušené plnotučné mlieko,kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín,výťažok z vanilky) kakaová sušina najmenej 33% Náplň 45%: biela čokoláda 55% (cukor, sušené mlieko, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, vanilka), rastlinný rastlinný olej (palmový, repkový), mliečny tuk, lieskovo-oriešková pasta (lieskové orechy 50% , cukor, emulgátor sójový lecitín) |
Alergény sú zvýraznené tučným písmom. Výrobky sú určené na priamy konzum bez ďalšej úpravy, pre všeobecnú spotrebu. Minimálna trvanlivosť výrobku: 3 mesiace od jeho výroby
Skladovať v suchu a chlade ideálne do 18°C. Chrániť pred teplom.
* Vyobrazená bonboniéra je len informačného charakteru. Vyskladaná čokoládová bonboniéra nemusí byť identická a jej hmotnosť sa môže líšiť na základe zvolených praliniek.
Vyrobené na Slovensku.
Výrobca: Chocolate Patrik s.r.o., Rožňava
Nenašli sa žiadne príspevky