Čokoládová bonboniéra v tvare srdca naplnená trinástimi čokoládovými truffle pralinkami.
Zloženie čokolády používanej pri vyskladaní bonboniéry:
Horká čokoláda 54% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný výťažok z vanilky), kakaová sušina najmenej 54%
Biela čokoláda 28% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky) Kakaová sušina minimálne 28%
Mliečna čokoláda 33% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky). Kakaová sušina najmenej 33%
Zloženie ručne vyrábaných čokoládových praliniek
Gaštanové truffle Truffle bonbón s gaštanovým pyré v horkej čokoláde. Čokoláda: Horká čokoláda 54% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný výťažok z vanilky). Kakaová sušina najmenej 54% Náplň 45%: mliečna čokoláda/cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko 19%, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma/, gaštanové pyré / mrazené gaštany, trstinový cukor, prírodná vanilková aróma/, prepustené maslo, med, rum, sorbitol Posyp: lyofilizované čučoriedky a ríbezle | |
Nugátové truffle Lieskovo orieškový krém v mliečnej čokoláde Čokoláda: Mliečna čokoláda 33% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky) kakaová sušina najmenej 33% Náplň 45%: Nugát (cukor, lieskové oriešky 41%, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor slnečnicový lecitín), horká čokoláda 54% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný výťažok z vanilky) | |
Malinové truffle Čokoládový krém s malinovým pyré a sušenými malinami v bielej čokoláde Čokoláda: Biela čokoláda 28%(cukor, kakaové maslo, suš. plnotučné mlieko,emulgátor sójový lecitín,výťažok z vanilky), Kakaová sušina min 28% Náplň 45%: Mliečna čokoláda 36% (cukor, sušené mlieko, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, vanilka), malinové pyré (malina 90%, cukor 10%), glukózový sirup, sorbitol, prepustené maslo, alkohol, lyofilizované maliny |
Alergény sú zvýraznené tučným písmom. Výrobky sú určené na priamy konzum bez ďalšej úpravy, pre všeobecnú spotrebu. Minimálna trvanlivosť výrobku: 3 mesiace od jeho výroby
Skladovať v suchu a chlade ideálne do 18°C. Chrániť pred teplom.
* Vyobrazená bonboniéra je len informačného charakteru. Vyskladaná čokoládová bonboniéra nemusí byť identická a jej hmotnosť sa môže líšiť na základe zvolených praliniek.
Vyrobené na Slovensku.
Výrobca: Chocolate Patrik s.r.o., Rožňava
Nenašli sa žiadne príspevky