Čokoládová bonboniéra v tvare srdca naplnená trinástimi sladkými čokoládovými pralinkami.
Zloženie čokolády používanej pri vyskladaní bonboniéry:
Horká čokoláda 54% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný výťažok z vanilky), kakaová sušina najmenej 54%
Biela čokoláda 28% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky) Kakaová sušina minimálne 28%
Mliečna čokoláda 33% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky). Kakaová sušina najmenej 33%
Zloženie ručne vyrábaných čokoládových praliniek
Strawberry and Cinnamon combo | Bonbón naplnený jahodovým pyré s tabascom a škoricovou ganache. Čokoláda: Horká čokoláda 54% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodný výťažok z vanilky). Kakaová sušina najmenej 54% Náplň 45%: Jahodové pyré /jahoda 90%, cukor 10%/, mliečna čokoláda 33,6 % /cukor, kakaové maslo sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky/, biela čokoláda 28%/cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky/, sorbitol, dextróza, smotana, sacharóza, prepustené maslo, med, inulín, maltrodextrin, škorica, soľ, Tabasco Ozdoba: Farbivo E100,E 120,E171,E172 |
Čokoládový krém s kúskami francúzskych palaciniek v bielej čokoláde Čokoláda: Biela čokoláda 28% (cukor, kakaové maslo, suš. plnotučné mlieko, emulgátor sójový lecitín, výťažok z vanilky). Kakaová sušina min. 28% Náplň: cukor, kakaové maslo/rastlinný tuk, sušené mlieko odstredené, sušené mlieko plnotučné, lieskové orechy, pšeničná múka , kakaová hmota, nízkotučný kakaový prášok, emulgátor sójový lecitín Ozdoba: Farbivo E120 | Srdiečko s kúskami francúzkych palaciniek |
Liesková pralinka Čokoláda: mliečna čokoláda 33%(cukor, kakaové maslo sušené plnotučné mlieko,kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín,výťažok z vanilky) kakaová sušina najmenej 33% Náplň 45%: biela čokoláda 55% (cukor, sušené mlieko, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, vanilka), rastlinný rastlinný olej (palmový, repkový), mliečny tuk, lieskovo-oriešková pasta (lieskové orechy 50% , cukor, emulgátor sójový lecitín) |
Alergény sú zvýraznené tučným písmom. Výrobky sú určené na priamy konzum bez ďalšej úpravy, pre všeobecnú spotrebu. Minimálna trvanlivosť výrobku: 3 mesiace od jeho výroby
Skladovať v suchu a chlade ideálne do 18°C. Chrániť pred teplom.
* Vyobrazená bonboniéra je len informačného charakteru. Vyskladaná čokoládová bonboniéra nemusí byť identická a jej hmotnosť sa môže líšiť na základe zvolených praliniek.
Vyrobené na Slovensku.
Výrobca: Chocolate Patrik s.r.o., Rožňava
Nenašli sa žiadne príspevky